Emotional Healing Hypnosis

Wat is hypnose? Hypnose is een natuurlijke staat waarin we regelmatig verkeren, bijvoorbeeld als je autorijdt of hardloopt. In de staat van hypnose is je onderbewuste zeer actief en verdwijnt het bewuste naar de achtergrond. Het mooie van hypnose is dat je antwoorden kunt krijgen op vragen die je bewuste niet weet.

Ik doe geen show hypnose omdat ik vind dat dit de persoon niet verrijkt. Ik pas op een liefdevolle manier hypnose toe zodat er heling kan plaatsvinden van emoties en trauma’s. Tevens help ik mensen hierdoor van zichzelf te leren houden.

De doelgroepen waar ik met name mee werk zijn:

1.  Zwangere vrouwen: ik leer je contact maken met jullie kindje, hierdoor leg je   tijdens de zwangerschap een zeer emotionele band aan met je nog  ongeboren kind. (zie ook mijn workshop pijnvrij bevallen, waarin hypnose  ook centraal staat)
2. Jongeren met een laag zelfbeeld: Ik leer jonge kinderen met een laag zelfbeeld weer in hun kracht te staan. Tevens leer ik ze hoe ze van zichzelf leren houden.
3. Personen met relatie problemen: Als je relatieproblemen hebt ben je zelf vaak even het overzicht kwijt. Wat ik doe is kijken waar de uitdagingen zitten dmv een uurtje coaching, daarna gaan we het geleerde onder hypnose in jou onderbewuste insluiten zodat het een deel van jezelf wordt.
4. Mensen met overgewicht: Mensen met overgewicht hebben vaak emotionele stukken die over het hoofd worden gezien bij de standaard gewichtsconsulentes. Het mooie is als je jou emotionele bagage opruimt en loslaat, dat ook het overgewicht als sneeuw door de zon zal verdwijnen.

No products were found matching your selection.